رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: واحدهای سنتی اجازه عرضه شیر خام ندارند.

رامین سمیعیان گفت: در اولین جلسه کمیته استانی بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام در استان بر لزوم تجهیز واحد‌های عرضه لبنیات سنتی به دستگاه‌های پاستوریزاسیون تاکید شد. به دلیل اینکه شیر یکی از فرآورده‌های پرمصرف لبنی است مصرف غیر بهداشتی آن می‌تواند عامل انتقال بیماریهاری مشترک و خطرناک از جمله «بروسلوز و سل» بین انسان و دام باشد.

به گفته سمیعیان، در حال حاضر سه مرکز جمع آوری شیر دارای پروانه بهداشتی دامپزشکی هستند. به شهروندان توصیه می‌شود که از تهیه شیر خام از واحد‌های عرضه لبنیات سنتی بطور جدی خودداری کنند و از شیر‌های پاستوریزه استفاده کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.